Zoek
Ravioli gevuld met vlees
4
65 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g bloem
1 theelepel Solo Vloeibaar
zout
2 eieren
300 g kalfsgehakt
0.5 dl melk
300 g varkensgehakt
1 gepelde en gesnipperde ui
2 teentjes look
peper
Bereiding
1
Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.
2
Het moet makkelijk loskomen van het werkblad.
3
Voeg eventueel een beetje water toe als het droog is. Laat 30 minuten rusten.
4
Meng ondertussen de ingrediënten van de vulling goed door elkaar.
5
Rol het deeg zeer dun uit met een pastamachine of op een licht met bloem bestoven werkvlak.
6
Verdeel het in vierkantjes en leg op de helft ervan een beetje vulling.
7
Bedek met een vierkantje deeg en druk de randen goed aan.
8
Gaar de pasta in kokend water.
Ravioli gevuld met vlees is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept