Ravioli gevuld met vlees

4
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed de bloem met de eieren, de Solo Vloeibaar en een snuifje zout tot een glad deed.
  • 2 Het moet makkelijk loskomen van het werkblad.
  • 3 Voeg eventueel een beetje water toe als het droog is. Laat 30 minuten rusten.
  • 4 Meng ondertussen de ingrediënten van de vulling goed door elkaar.
  • 5 Rol het deeg zeer dun uit met een pastamachine of op een licht met bloem bestoven werkvlak.
  • 6 Verdeel het in vierkantjes en leg op de helft ervan een beetje vulling.
  • 7 Bedek met een vierkantje deeg en druk de randen goed aan.
  • 8 Gaar de pasta in kokend water.

Ravioli gevuld met vlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept