Zoek
Tagliatelle met schelpjes
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g Solo
500 g verse tagliatelle
2 flesjes light room
200 g Parmezaanschilfers
zout
1 teentje knoflook
600 g schelpjes (amande en kokkels)
basilicum
peper
Bereiding
1
Laat de Solo zachtjes smelten in een grote pan.
2
Knijp het teentje knoflook uit in de Solo.
3
Laat schelpjes in de pan glijden en stoof 1 à 2 minuten tot de schelpjes open zijn.
4
Kruid met peper en een weinig zout.
5
Giet de light room over de schelpen en laat kort inkoken.
6
Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar.
7
Enkele minuten volstaan.
8
Stort de uitgelekte tagliatelle in een diep bord en schik de schelpen rondom.
9
Overgiet met de roomsaus en versier met blaadjes basilicum. 1
0
Bestrooi met Parmezaanse kaas.
Tagliatelle met schelpjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Schelpjes met ansjovis & rozijnen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept