Zoek
Schelpjespasta met kipblokjes in mascarponesaus
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dubbele kipfilet
Solo
peper en zout
basilicum
cayennepeper
lookpoeder
250 g oesterzwammen versnipperd
100 ml witte wijn
250 ml kippenbouillon
scheutje whisky
scheutje tomatenpuree
1 gesnipperde ui
1 teentje gesnipperde look
250 g mascarpone
100 g erwtjes
Bereiding
1
Snij de kipfilet in blokjes en bak ze krokant in wat Solo.
2
Kruid met peper, zout, basilicum, cayennepeper en lookpoeder.
3
Verhit in een andere pan Solo en fruit hierin de ui en de knoflook.
4
Voeg hierbij de versnipperde oesterzwammen en laat goed doorbakken.
5
Voeg kruiden toe (peper, zout, cayennepeper en basilicum) en blus met de witte wijn.
6
Voeg de kippenbouillon toe en laat dit alles tot 1/3 inkoken.
7
Doe er dan de erwtjes en de kipblokjes bij.
8
Voeg de tomatenpuree en het scheutje whisky toe en breng terug aan de kook.
9
Ten slotte roer je er lepel per lepel de mascarpone onder.1
0
Serveer met grote schelppasta (conchiglioni).
Schelpjespasta met kipblokjes in mascarponesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Italiaanse broodschotel met champignons
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept