Jardinière van pasta en basilicum

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de safraan, de kurkuma, de geperste look en de Ricard.
  • 2 Laat 15 minuten opwarmen op een zacht vuur.
  • 3 Haal door de puntzeef en zet opzij.
  • 4 Versnipper de lente-uitjes.
  • 5 Snijd de champignons in staafjes van 2 cm lang bij 1/2 cm dik.
  • 6 Snijd de venkel en het preiwit in blokjes.
  • 7 Snijd de kwartjes tomaat en de basilicumblaadjes in ruitvorm.
  • 8 Braad de champignons, de venkel en het preiwit snel op een hoog vuur in de Solo.
  • 9 Laat niet bruin worden. 1
  • 0 Verwarm ondertussen de pasta in een stoompot of in de magnetron. 1
  • 1 Voeg de opgewarmde pasta toe aan de gesauteerde groenten, de uitjes, de tomaten en de basilicumblaadjes. 1
  • 2 Voeg peper, zout en wat gemalen koriander toe. Meng goed dooreen.

Jardinière van pasta en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept