Zoek
Jardinière van pasta en basilicum
4
27 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels Solo Vloeibaar
3 g Ricard
160 g verse pasta (spaghettini of tagliatelle) al dente gekookt
korianderpoeder
4 blaadjes basilicum
30 g parijse champignons
zout en peper
30 g preiwit
30 g venkel
snuifje safraan
0.5 koffielepel kurkumapoeder
2 teentjes gepeld en geplette look
1 tomaat, gepeld
20 g lente-uitje
Bereiding
1
Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de safraan, de kurkuma, de geperste look en de Ricard.
2
Laat 15 minuten opwarmen op een zacht vuur.
3
Haal door de puntzeef en zet opzij.
4
Versnipper de lente-uitjes.
5
Snijd de champignons in staafjes van 2 cm lang bij 1/2 cm dik.
6
Snijd de venkel en het preiwit in blokjes.
7
Snijd de kwartjes tomaat en de basilicumblaadjes in ruitvorm.
8
Braad de champignons, de venkel en het preiwit snel op een hoog vuur in de Solo.
9
Laat niet bruin worden. 1
0
Verwarm ondertussen de pasta in een stoompot of in de magnetron. 1
1
Voeg de opgewarmde pasta toe aan de gesauteerde groenten, de uitjes, de tomaten en de basilicumblaadjes. 1
2
Voeg peper, zout en wat gemalen koriander toe. Meng goed dooreen.
Jardinière van pasta en basilicum is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meloensoep met basilicum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept