Zoek
Ravioli met drie kazen
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
15 g Solo
15 g bloem
2 dl light room
2 dl melk
peper en zout
500 g ravioli met drie kazen
1 dl Bertolli extra Vergine
60 g zongedroogde tomaten
10 basilicumblaadjes
40 g Parmezaanse kaas
Bereiding
1
Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
2
Giet er de light room en melk bij en laat enkele minuten koken. Kruid met peper en zout.
3
Zorg dat de saus niet te dik wordt: voeg indien nodig een scheutje water toe.
4
Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
5
Voeg de olie en de Provençaalse kruiden toe.
6
Roer alles voorzichtig om.
7
Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg ze bij de saus. Werk af met de basilicum.
8
Meng dan de ravioli met de saus, giet alles in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas.
9
Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill en dien warm op.
Ravioli met drie kazen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept