Fettucini met garnalen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de garnalen. Snijd de tomaten en de ui fijn. Snij de uiteinden van de boontjes.
  • 2 Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Bak de ui kort in de Solo, voeg er de garnalen, tomaten en 4 eetlepels water aan toe.
  • 3 Laat 8 minuten op een laag vuurtje sudderen.
  • 4 Voeg er de boontjes aan toe en laat het geheel nog een ruime minuut doorsudderen. Hak de basilicum fijn en voeg deze bij de saus.
  • 5 Kruid de saus goed met peper en zout. Neem dan de pan van het vuur.
  • 6 Kook de pasta al dente in ruim kokend wateren giet ze dan af.
  • 7 Voeg er dan de saus bij en dien op.

Fettucini met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fettucini met olijven en kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini Met Ansjovisroomsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Hertenbiefstuk Met Peultjes En Fettucini
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini Van Zeewolf
20-30 min -
Bekijk recept