Tempura van kabeljauw met sojadip

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het water met de Maïzena en laat dit een halfuurtje staan. Snij de kabeljauw in stukjes van ongeveer 2 centimeter. Snij de korianderblaadjes grof. Meng de wasabi met de sojasaus en voeg de koriander hieraan toe. Kruid de stukjes vis met zout en peper en haal ze door het Maïzenabeslag. Bak ze per tien stukjes krokant in de Solo Frituur olie. Serveer de tempura op kleine bordjes en dip ze naar hartelust in de sojasaus!

Tempura van kabeljauw met sojadip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommer-sojadip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse côte de boeuf
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kipkluifjes met sojadip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde scampiballetjes met zoete sojadip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept