1 Kook de erwtjes beetgaar in ruim kokend gezouten water. Giet de helft van de erwtjes in een maatbeker samen met de eieren, melk en de helft van de light room en mix fijn.
2 Neem 4 vuurvaste potjes, smeer ze met Solo in. Verdeel de flan van erwtjes over de 4 potjes. Neem de potjes, plaats ze bij 200° au bain marie in de oven (25-30 min in voorverwarmde oven). De flans zijn klaar als ze mooi opgesteven zijn.
3 Haal de flans uit de oven en draai de vuurvaste potjes om op de borden, schik daar de tagliatelle rond, die beetgaar gekookt is in ruim water
4 Neem de andere helft van de light room, kook ze op en parfumeer met rozemarijn. Dit wil zeggen dat de room moet worden opgekookt opdat het parfum van de rozemarijn volledig overgaat in de room. Zeef en smaak af met peper en zout en nootmuskaat en giet de saus over de pasta.
5 Strooi de andere helft van de gaargekookte erwtjes over de flan en de pasta.
Erwtjesflan met rozemarijn op een bedje van is een recept van Solo Open Kitchen