Zoek
ravioli met 3 kazen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g ravioli met 3 kazen
1 blokje Knorr Bouquet Provençale
2 dl light room
2 dl melk
15 g Solo
15 g bloem
60 g zongedroogde tomaten
40 g Parmezaanse kaas
1 dl Bertolli Extra vergine
basilicumblaadjes
Bereiding
1
Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
2
Giet er de light room en melk over en laat enkele minuten koken.
3
Kruid met peper en zout.
4
Zorg dat de saus niet te dik wordt. Voeg indien nodig een scheutje water toe.
5
Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
6
Voeg de olie en het blokje Knorr Bouquet Provençale toe en roer voorzichtig alles om.
7
Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg bij de saus.
8
Werk af met de basilicum.
9
Meng vervolgens de ravioli met de saus, giet in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas. 1
0
Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill.
ravioli met 3 kazen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept