Farfalle en tomaten

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de knoflook fijn.
  • 2 Was de paprika, snij middendoor, haal de pitjes er uit en snij in partjes.
  • 3 Bak de look en de paprika lichtjes in de Solo.
  • 4 Voeg daarna de Bertolli pastasaus toe en laat 3 minuten sudderen.
  • 5 Ondertussen kook je de farfalle al dente.
  • 6 Giet de deegwaren af en laat ze uitlekken. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
  • 7 Serveer de farfalle met de pastasaus en de basilicumblaadjes.
  • 8 Breng verder op smaak met peper en de gemalen Parmezaanse kaas.

Farfalle en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept