Zoek
Farfalle en tomaten
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels Solo Vloeibaar
400 g farfalle
1 bokaal Bertolli zongedroogde tomatesn en oregano
2 teentjes knoflook
1 rode paprika
4 takjes verse basilicum
gemalen Parmezaanse kaas
peper
Bereiding
1
Hak de knoflook fijn.
2
Was de paprika, snij middendoor, haal de pitjes er uit en snij in partjes.
3
Bak de look en de paprika lichtjes in de Solo.
4
Voeg daarna de Bertolli pastasaus toe en laat 3 minuten sudderen.
5
Ondertussen kook je de farfalle al dente.
6
Giet de deegwaren af en laat ze uitlekken. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
7
Serveer de farfalle met de pastasaus en de basilicumblaadjes.
8
Breng verder op smaak met peper en de gemalen Parmezaanse kaas.
Farfalle en tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept