Zoek
Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g tagliatelle
zout en peper
1 eetlepel Solo Vloeibaar
150 g Effi Natuur
2 eetlepels fijngehakte peterselie
2 courgettes (in stukjes gesneden)
2 teentjes look
1 eetlepel geraspte citroenschil
50 g parmezaankaas
Bereiding
1
Breng water met zout aan de kook. Bereid de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat.
2
Verhit ondertussen de Solo in een braadpan. Bak daarin de courgettestukjes met de gehakte look gedurende enkele minuten.
3
Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
4
Laat de pasta uitlekken als die beetgaar gekookt is.
5
Giet de pasta vervolgens terug in de pan.
6
Voeg er de Effi Natuur aan toe, goed roeren.
7
Doe er dan de gebakken courgettestukjes bij, goed mengen. Breng op smaak met peper en zout indien nodig .
8
Serveer in diepe borden en garneer met platte peterselie, geraspte citroenschil en krulletjes parmezaankaas.
Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept