Zoek
Zalm met romige Pesto en chilisaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g linguine (of spaghetti)
150 ml droge witte Vermout of witte wijn
2 eetlepels Bertolli Pesto
200 ml light room
2 gehakte pimenten of chili poeder
versgemalen zwarte peper
600 g zalmfilet (zonder vel)
Bereiding
1
Kook de linguine.
2
Bak intussen de zalmfilets gedurende 4 à 6 minuten aan elke kant, afhankelijk van hun dikte, in een pan met antiaanbaklaag.
3
Zet de vis warm weg.
4
Voeg de Vermout en de chili in de pan toe en laat gedurende 30 seconden inkoken.
5
Roer de Pesto en de room erdoor, breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de visfilets in partjes en laat ze gedurende 1 à 2 minuten goed opwarmen in de saus op een niet te hoog vuur.
7
Roer de zalm met pestosaus door de linguine en dien meteen op.
Zalm met romige Pesto en chilisaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept