Zoek
Fusilli met pancetta en ui
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g fusilli-pasta
80 g pancetta (Italiaans spek)
3 eetlepels Solo Vloeibaar
Zout
2 rode uien
1 aardappel
tijm
40 g geraspte parmezaankaas
zwarte peper (grof gemalen)
1 scheutje Bertolli extra vergine
Bereiding
1
Hak de ui in schijfjes, snij de pancetta heel dun, en verwijder de zachte uiteinden van de tijm.
2
Het spek en de tijm mag u even aanbraden.
3
Doe de ui en de Solo erbij, bestrooi met zout en laat zo een kwartiertje stoven op een laag vuurtje, met het deksel op de pot. Af en toe roeren.
4
Snij de aardappel in kleine blokjes en doe de blokjes in een pot met drie liter water.
5
Breng alles aan de kook, bestrooi met zout en doe de pasta erbij. Laat alles gaarkoken.
6
Giet de pasta met aardappelen af, en doe er de ajuinsaus met pancetta en tijm over.
7
Goed roeren, parmezaankaas erbij, en kruiden met peper.
8
Werk af met een scheutje olijfolie.
Fusilli met pancetta en ui is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept