Zoek
Kipfilet met spinazie in roomsaus
2
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels Solo Vloeibaar
250 gr tagliatelle
Zout
3 eetlepels witte wijn
200 g kippenfilet
1 ui
peper
150 g spinazie met room
Bereiding
1
Schil de ui en snij hem fijn.
2
Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat ze bakken.
3
Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout .
4
Laat de spinazie in een steelpannetje met de wijn, peper en zout smelten.
5
Giet de tagliatelles af en leg ze op een grote pastaschotel.
6
Verdeel de kippenblokjes en de spinazie over de pasta en u bent klaar om te eten.
Kipfilet met spinazie in roomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept