Kipfilet met spinazie in roomsaus

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ui en snij hem fijn.
  • 2 Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat ze bakken.
  • 3 Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout .
  • 4 Laat de spinazie in een steelpannetje met de wijn, peper en zout smelten.
  • 5 Giet de tagliatelles af en leg ze op een grote pastaschotel.
  • 6 Verdeel de kippenblokjes en de spinazie over de pasta en u bent klaar om te eten.

Kipfilet met spinazie in roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept