Zoek
Penne met tapenade
6
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
360 g penne
25 cl light room
75 g ansjovis op olie
3 eetlepels Solo Vloeibaar
300 g ontpitte zwarte olijven
sap van 2 citroenen
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar.
2
Mix ondertussen de olijven met de ansjovis, de Solo en het citroensap.
3
Warm de light room op, giet er eerst de tapenade bij en vermeng dan met de warme pasta.
Penne met tapenade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept