Zoek
Spaghetti carbonara
4
10 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
360 g spaghetti
50 cl light room
200 g gerookte spekreepjes
1 eierdooier
1 takje tijm
Bereiding
1
Kook de spaghetti beetgaar.
2
Bak het spek zonder vetstof gaar in een anti-aanbakpan.
3
Breng op smaak met de tijm en voeg de light room toe.
4
Haal de pan van het vuur, roer er de dooier bij en voeg dan toe aan de pasta.
Spaghetti carbonara is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept