Pasta met kip en pindakaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in blokjes en bak het 5 - 7 minuten in de hete Solo.
  • 2 Ontpit ondertussen de paprika en snijd in blokjes. Haal het vlees uit de uit de pan en zet opzij.
  • 3 Meng met een garde het water het 1/2 bouillonblokje, de honing, de sojasaus, de pindakaas, het maïszetmeel en de rode Spaanse pepers in een kom.
  • 4 Giet het mengsel in de pan en kook al roerend tot het mengsel glad en dik is.
  • 5 Voeg de jonge ui, de knoflook en de paprikablokjes toe en kook nog enkele minuten.
  • 6 Doe de stukjes kip, evenals hun vocht, in de pan en laat ze gedurende 2 tot 3 minuten zachtjes koken totdat ze weer warm zijn.
  • 7 Serveer op een bedje van heel warme pasta, zoals spaghetti of linguine.

Pasta met kip en pindakaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept