Zoek
Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g lamsgehakt
1 pak spaghetti
Solo
peper en zout
450 g bladspinazie
100 g parmezaanse kaas
1 zak Bertolli pastasaus Basilicum
1 ui
3 basilicum (takjes)
Bereiding
1
Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
2
Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
3
Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
4
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
6
Bestrooi met kaas en serveer.
Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept