Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  • 2 Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  • 3 Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  • 4 Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  • 6 Bestrooi met kaas en serveer.

Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept