Zoek
Romige pasta met broccoli en kaas
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g penne
250 g geraspte cheddar
300 ml halfvolle melk
250 ml water
3 eetlepels bloem
3 eetlepels Solo
0.5 blokje Knorr Finesse Bouillon Vlees
500 g broccoliroosjes
175 g geraspte parmezaanse kaas
1 rode paprika
2 teentjes knoflook
oreganopoeder
peper en zout
1 ui
basilicum
Bereiding
1
Kook de penne in een grote hoeveelheid gezouten water totdat ze al dente zijn.
2
Voeg de broccoli en de rode paprika 4 tot 5 minuten vóór de pasta klaar is aan het kookwater toe.
3
Laat intussen de Solo in een grote kookpot op een matig vuur smelten.
4
Doe de ui en knoflook in de kookpot en bak ze al roerend gedurende ongeveer 5 minuten totdat ze glazig zijn.
5
Voeg de bloem toe en roer gedurende 1 minuut dooreen.
6
Meng de melk en vervolgens het water en het 1/2 bouillonblokje er met een garde onder.
7
Roer goed totdat de saus dikker wordt en begint te koken.
8
Zet het vuur lager en laat de saus gedurende 2 minuten zachtjes koken terwijl u er af en toe in roert.
9
Voeg de kazen, basilicum, oregano en peper toe. Roer dooreen totdat de kazen gesmolten zijn en zet de saus opzij. 1
0
Meng de saus en de pasta, en serveer onmiddellijk samen met een kommetje geraspte Parmezaanse kaas.
Romige pasta met broccoli en kaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept