Spaghetti van asperge met een carpaccio van

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti al dente.
  • 2 Verfris met koud water en meng er wat Solo Vloeibaar doorheen om kleven te voorkomen.
  • 3 Schil de asperges en verwijder de houterige uiteinden.
  • 4 Maak lange flinterdunne slierten van de asperges met behulp van een mandoline of dunschiller.
  • 5 Bewaar de aspergeslierten in een vochtige doek om verkleuring en uitdroging te voorkomen.
  • 6 Laat de gevogelteconsommé met de zure room inkoken tot een derde van het volume.
  • 7 Kruid met peper, zout, suiker en wat kerriepoeder.
  • 8 Voeg de asperges toe en kook ze beetgaar.
  • 9 Voeg dan de spaghetti erbij om door te warmen. 1
  • 0 Draai de asperges en de pasta op een grote keukenvork en schik op voorverwarmde borden.1
  • 1 Bedek met de zalm en bestrijk licht met wat olijfolie.1
  • 2 Kruid met wat peper en zout en strooi er flink wat fijngesnipperde bieslook overheen. 1
  • 3 Zet de borden heel kort in een oven op 165°C. Het is de bedoeling dat de zalm lauw wordt. Hij mag niet verkleuren.

Spaghetti van asperge met een carpaccio van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept