2 Snipper de look. Verwarm wat Solo Vloeibaar en stoof de looksnippers glazig.
3 Voeg de tomatenstukjes toe en laat wat inkoken.
4 Bereid de bouillon door 1 bouillonblokje Knorr Finesse Kip op te lossen in 250ml kokend water. Lek de tonijn uit.
5 Zet de saus van het vuur, plet er de tonijn in, meng er de kappertjes en de fijngesneden basilicum onder. Kruid met peper en zout. Strijk vier lage ovenschoteltjes in met Solo Vloeibaar. Verwarm de passata en voeg 100ml van de bouillon toe en kruid met gedroogde basilicum, peper en zout.
6 Kook de pastaschelpen 2 minuten in gezouten water, verfris en laat uitlekken.
7 Verdeel de passata over de schoteltjes, vul de schelpen met tonijnsaus en zet ze in de schoteltjes. Bestrooi met de in stukjes gesneden mozzarella en zet 15 tot 20 minuten in de oven.
8 Werk af met de blaadjes basilicum en serveer onmiddellijk.