Cannelloni met paddestoelen en ricotta

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 - Kook de lasagnevellen volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout beetgaar. Laat ze op een vochtige doek uitlekken.
  • 2 2 - Vulling: verhit de olie met de boter en bak daarin de knoflook en paddestoelen +/- 10 min. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Roer de ricotta los met een vork, en roer de pecorino, nootmuskaat, peterselie en het paddestoelenmengsel erdoor.
  • 3 3 - Verwarm de oven voor op 200°C. Leg op elk lasagnevel een plakje ham en een plakje kaas, schep er een volle eetlepel vulling op en rol het pastavel op.
  • 4 4 - Schep een laagje bechamelsaus in de ovenschaal en leg hierop de cannelloni naast elkaar. Schenk de restvan de bechamelsaus erover.
  • 5 5 - Meng de parmezaanse kaas met de slagroom en verdeel dit mengsel over de cannelloni. Bak de cannelloni 20-30 min in het midden van de oven.

Cannelloni met paddestoelen en ricotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept