Spaghetti carbonara

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti. Smelt ondertussen de boter in een grote pan. Snijd de ham en blokjes en doe ze in de pan. Bak de ham ca 5' tot ze lichtbruin van kleur is. Roer de eieren, room, zout en peper door elkaar en giet dit mengsel in de pan. Zet het vuur lager. Roer het geheel ca 2' goed door elkaar, tot het mengsel wat indikt, maar nog niet stolt. Voeg de geraspte kaas toe en verhit het geheel gedurende 1'. Giet de spaghetti af en doe over in een grote, voorverwarmde schaal. Giet de saus erover en meng alles goed dooreen met twee vorken of lepels. Bestrooi de spaghetti tot slot met de fijngehakte peterselie.

Spaghetti carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept