1 kook de spaghetti beetgaar. maak de paprika's schoon en pel de ui. snijd de paprika's en de ui in grove stukken. maak de kalkoenfilet eventueel schoon, dep hem droog en snijd hem in stukken. braad de kalkoenfilet in de hete boter. breng hem op smaak met zout en peper en haal hem uit de pan. stoof de ui en de paprika 2-3 min in het hete braadvet. breng de ui en de paprika op smaak met een beetje zout, peper en paprikapoeder. voeg het vlees weer toe. strooi de bloem erover en laat hem licht bruineren. voeg ruim 375 ml water, de room en het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook. laat het nog 3-5 min pruttelen. vet een ovenschaal in. schep de helft van de spaghetti in de ovenschaal. verdeel de kalkoenragout over de spaghetti. schep de overige spaghetti daar weer overheel en bestrooi het geheel met de kaas. bak de ovenschotel in ca. 20 min. goudbruin in een voorverwarmde oven (hetelucht 175°C) snijd de boter in stukken en verdeel de stukjes na ca. 10 min. bakken over de ovenschotel. bestrooi hem daarna ook met het paneermeel en laat de schotel verder bakken. was de peterselie, snijd hem in stukken en strooi hem over de ovenschotel.