Zalm met spinazie en mascarpone

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de knoflook. Doe olie in een wokpan en fruit de knoflook aan. Doe er de spinazie bij en bak kort. Voeg er beetje bij beetje de mascarpone en de melk bij. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten water. Bak de zalm krokant van buiten, maar nog voldoende zacht vanbinnen.
  • 3 Schep de tagliatelle in borden, giet er was spinaziesaus over en leg er de zalm bovenop.

Zalm met spinazie en mascarpone is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept