Zoek
Spaghettini met aubergine
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g spaghettini
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
75 g zongedroogde tomaten in olie
chilipepers, zonder zaadjes
1 aubergine
2 eetlepels Solo Vloeibaar
1 eetlepel gemengde, gedroogde kruiden
2 dl room
zeezout
150 g geraspte kaas
Bereiding
1
Snij de sjalotten, de knoflook, de zongedroogde tomaten en de chilipepers in dunne plakjes.
2
Fruit de sjalotten en de knoflook 5 min in de Solo Vloeibaar.
3
Snij de aubergine in kleine blokjes en laat 2 à 3 min meebakken.
4
Voeg de kruiden, de zongedroogde tomaten en de chilipepers toe.
5
Laat alles 10 min afgedekt sudderen op een zo laag mogelijk vuurtje.
6
Voeg de room toe en laat 5 min inkoken.
7
Roer een snuifje zeezout door de saus.
8
Je kan de saus zo gebruiken of pureren.
9
Kook de spaghettini al dente in lichtjes gezouten water, laat uitlekken. 1
0
Roer de saus door de hete pasta, schik op het bord en bestrooi met wat geraspte kaas.
Spaghettini met aubergine is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Griekse pastei
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept