Scampi op zijn Frans

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 roerbak in de wok de sjalotten met de look. zodra de sjalot glazig is de van hun darmkanaal verwijderde en ingesneden scampi toevoegen. Flink kruiden met zwarte peper en een weinig zout. Wanneer de scampi bijna klaar zijn blussen met een flinke scheut pastis. Even laten doorpruttelen, de tomatenpuree toevoegen, de gevogeltebouillon toevoegen. De scampi er uithalen en de saus flink laten inkoken. op het laatst de room toevoegen (niet te veel). Tijdens het inkoken van de saus de tagliatelle al dente koken in flink gezouten water (voldoende water nemen tegen het kleven). De taglitelle afgieten en een scheutje olijfolie toevoegen tegen het kleven.
  • 2 De scampi terug in de saus brengen, de dragon aanbrengen, en de tagliatelle. Goed ommengen en zeer warm opdienen

Scampi op zijn Frans is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Provençaalse tonijnschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept