Groene tagliatelle met garnalen

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de avocado°¶s, haal de pitten eruit en schil ze. Snij het vruchtvlees in repen. Was en halveer de kerstomaatjes.
  • 2 Verwarm de Solo Vloeibaar in een pan en bak de garnalen hier 2 minuten in. Voeg de light room toe. Breng ze op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de room, de avocadorepen en de gehalveerde kerstomaatjes toe. Laat dit samen 3 minuten op een zacht vuur goed warm worden.
  • 3 Hak ondertussen de basilicum in fijne reepjes. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Strooi er de basilicum overheen.

Groene tagliatelle met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept