3 Snij het preiwit en een beetje groen in fijne ringen
4 Scheuer de oesterzwammen in fijne reepjes
5Voorbereiding
6 1 Laat de farfalle 10 min. koken in lichtgezouten water. Giet af en houd warm.
7 2 Verhit ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de oesterzwammen en de balletjes gedurende 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de kookpot en zet opzij.
8 3 Smelt in dezelfde kookpot opnieuw 1 eetl. boter en doe er de preiringen en de pompoenblokjes in. Laat 2 min. stoven.
9 4 Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe. Kruid met de aromat-kruidenmengeling. laat alles gedurende 15 min. sudderen.1
0 5 Mix tot een gladde saus. voeg opnieuw de oesterzwammen en de balletjes toe en laat nog even doorwarmen.1
1 Afwerking1
2 Voeg de pasta bij de saus en dien onmiddellijk op.