Halloweenpasta

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Rol kleine balletjes van het gehakt
  • 3 Snij het preiwit en een beetje groen in fijne ringen
  • 4 Scheuer de oesterzwammen in fijne reepjes
  • 5
    Voorbereiding
  • 6 1 Laat de farfalle 10 min. koken in lichtgezouten water. Giet af en houd warm.
  • 7 2 Verhit ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de oesterzwammen en de balletjes gedurende 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de kookpot en zet opzij.
  • 8 3 Smelt in dezelfde kookpot opnieuw 1 eetl. boter en doe er de preiringen en de pompoenblokjes in. Laat 2 min. stoven.
  • 9 4 Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe. Kruid met de aromat-kruidenmengeling. laat alles gedurende 15 min. sudderen.1
  • 0 5 Mix tot een gladde saus. voeg opnieuw de oesterzwammen en de balletjes toe en laat nog even doorwarmen.1
  • 1 Afwerking1
  • 2 Voeg de pasta bij de saus en dien onmiddellijk op.

Halloweenpasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker