Tagliatelle met champignons en boursinkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Maak de pasta klaar zoals de verpakking vermeld met een scheutje olie en een snuifje zout
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de ui en de knoflook. Voeg de paddestoelen, wijn en de helft van de bieslook toe. Laat 2 minuten koken en roer er de Boursinkaas en room onder. kruid met peper en zout. Roer tot de mengeling warm is.
  • 3 Giet de pasta af, voeg bij de pan en meng. Garneer met de overgebleven bieslook.

Tagliatelle met champignons en boursinkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met tomaat, prei en Boursinkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Champions En Boursinkaas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs met boursinkaas
0 min
Bekijk recept
Fluweelsoep
0-10 min -
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept