Tagiatelle met spinazie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagiatelle al dente en voeg de olijfolie toe. Als de pasta gaar is giet je hem af en spoel je hem even onder koud water en laat je het rusten. Stoof de spinazie. Bak of stoom de zalm als je het met zalm maakt.
  • 2 Smelt de boter en voeg er de bloem bij (een roux), voeg de melk toe. Als je room gebruikt hoef je geen roux te maken.
  • 3 Als de roux klaars is voeg je de gemalen kaas toe, zo bekom je een kaassaus. Als je het met room maakt zou ik de kaas voor op het laatste houden voor er over te strooien.
  • 4 Eenmaal de kaassaus klaar is is het simpel voeg peper en zout toe, spinazie en hespenblokjes of de zalm. Eens flink roeren voeg er dan de pasta toe, laat heel even opwarmen...
  • 5 En smullen geblazen

Tagiatelle met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle met zalm in roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle Met Asperges En Gerookte Zalm
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle Met Kip-kaassaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept