verse lasagne

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voor de saus:
  • 2 was en snij de courget, paprika, wortel, champinons en ajuin
  • 3 verwarm in een kom de solo en stoof er de ajuin in
  • 4 voeg daarna de wortel en paprika toe
  • 5 laat die even stoven( ondeveer 15 a 20 min)
  • 6 voeg er de gourget bij
  • 7 laat verder stoven voeg eventueel wat olijf olie toe
  • 8 als de groenten klaar zijn voeg je champinons bij en de tomatenblokjes( 2 a 3 blikken) samen met de geperste look
  • 9 laat zachtjes verder stoven op een klein vuurtje1
  • 0 gehakt bakken1
  • 1 deze bij de saus voegen1
  • 2 witte kaassaus maken1
  • 3 roux maken met boter en bloem1
  • 4 melk toevoegen1
  • 5 peper zout muskaatnoot1
  • 6 gemalen kaas in doen1
  • 7 maak groentensaus af door deze te kruiden met marjolein, peper en zout en spaghettiekruiden.1
  • 8 kan naar smaak ook basilicum bijgedaan worden1
  • 9 in een diepe ovenschotel2
  • 0 eerst alleen sap van de tomaten- groentensausblaadjesgroentensausblaadjeskaassausblaadjesgroentensausblaadjeskaassaus en gemalen kaas en laat rusten in de koelkastmaak zeker 6 u op voorhandzet 40 a 45 min in voorverwarmde oven van 200 graden

verse lasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept