2 was en snij de courget, paprika, wortel, champinons en ajuin
3 verwarm in een kom de solo en stoof er de ajuin in
4 voeg daarna de wortel en paprika toe
5 laat die even stoven( ondeveer 15 a 20 min)
6 voeg er de gourget bij
7 laat verder stoven voeg eventueel wat olijf olie toe
8 als de groenten klaar zijn voeg je champinons bij en de tomatenblokjes( 2 a 3 blikken) samen met de geperste look
9 laat zachtjes verder stoven op een klein vuurtje1
0 gehakt bakken1
1 deze bij de saus voegen1
2 witte kaassaus maken1
3 roux maken met boter en bloem1
4 melk toevoegen1
5 peper zout muskaatnoot1
6 gemalen kaas in doen1
7 maak groentensaus af door deze te kruiden met marjolein, peper en zout en spaghettiekruiden.1
8 kan naar smaak ook basilicum bijgedaan worden1
9 in een diepe ovenschotel2
0 eerst alleen sap van de tomaten- groentensausblaadjesgroentensausblaadjeskaassausblaadjesgroentensausblaadjeskaassaus en gemalen kaas en laat rusten in de koelkastmaak zeker 6 u op voorhandzet 40 a 45 min in voorverwarmde oven van 200 graden