Ragout van rivierkreeftjes en weidekringzwammen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de paddestoelen kort aan in Solo op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
  • 2 Bak de rivierkreeftjes even aan in een beetje Solo.
  • 3 Voeg er de courgette en selder aan toe, bak nog even verder en blus dan met de bouillon en de wijn.
  • 4 Voeg er de look, dragon, citroensap en tomaten aan toe.
  • 5 Breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Haal de pan van het vuur en laat het mengsel even trekken.
  • 7 Schik de warme penne in diepe borden.
  • 8 Maak in het midden van de penne een nestje en laat er een straaltje olijfolie over lopen.
  • 9 Schik de paddestoelen midden in het nestje. 1
  • 0 Plaats er de rivierkreeftjes op en giet er een scheutje olijfolie over.

Ragout van rivierkreeftjes en weidekringzwammen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept