Zoek
Ragout van rivierkreeftjes en weidekringzwammen
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g weidekringzwammen (mousserons)
Bertolli extra vergine
peper en zout
32 gekookte en gepelde rivierkreeftstaartjes 4 koppen
2 eetlepels courgette, in fijne blokjes (brunoise)
2 eetlepels witte selder, in fijne blokjes (brunoise)
1 eetlepels kalfsbouillon
2 eetlepels droge witte wijn
50 g Solo
1 koffielepel look, fijngesneden
1 koffielepel dragon, fijngesneden
1 koffielepel zongedroogde tomaten, in reepjes gesneden
sap van 1/2 citroen
200 g penne, beetgaar gekookt
Bereiding
1
Bak de paddestoelen kort aan in Solo op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
2
Bak de rivierkreeftjes even aan in een beetje Solo.
3
Voeg er de courgette en selder aan toe, bak nog even verder en blus dan met de bouillon en de wijn.
4
Voeg er de look, dragon, citroensap en tomaten aan toe.
5
Breng op smaak met peper en zout.
6
Haal de pan van het vuur en laat het mengsel even trekken.
7
Schik de warme penne in diepe borden.
8
Maak in het midden van de penne een nestje en laat er een straaltje olijfolie over lopen.
9
Schik de paddestoelen midden in het nestje. 1
0
Plaats er de rivierkreeftjes op en giet er een scheutje olijfolie over.
Ragout van rivierkreeftjes en weidekringzwammen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broccolirijst met kipragout
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept