1 Kook gezouten water in een grote kookpan. Voeg er de pasta aan toe en kook hem volgens de verpakking.
2 Pel intussen de kreeftenstaarten en snij ze in kleine stukjes. Was en droog de peterselie. Verwijder de blaadjes en hak de peterselie fi jn. Was en droog de bieslook en hak hem fijn.
3 Verwijder de schil van de sinaasappel met een dunschiller en schil de sinaasappel à vif (tot op het vruchtvlees). Haal de partjes van elkaar door het lemmet van een gekarteld mes tussen de vliezen te steken. Doe dit boven een slakom zodat je het sap kunt hergebruiken. Laat de pasta uitlekken.
4 Verhit de Solo in een braadpan. Meng de stukjes kreeft gedurende 2 minuten met de schil en de sinaasappelpartjes. Voeg de pasta en de kruiden toe en laat nog 2 minuten doorkoken. Voeg zout en peper toe, giet het sinaasappelsap erover en laat nog 1 minuut koken.Verdeel de pasta met kreeft over voorverwarmde diepe borden en dien onmiddellijk op.