Farfalle met kreeft

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook gezouten water in een grote kookpan. Voeg er de pasta aan toe en kook hem volgens de verpakking.
  • 2 Pel intussen de kreeftenstaarten en snij ze in kleine stukjes. Was en droog de peterselie. Verwijder de blaadjes en hak de peterselie fi jn. Was en droog de bieslook en hak hem fijn.
  • 3 Verwijder de schil van de sinaasappel met een dunschiller en schil de sinaasappel à vif (tot op het vruchtvlees). Haal de partjes van elkaar door het lemmet van een gekarteld mes tussen de vliezen te steken. Doe dit boven een slakom zodat je het sap kunt hergebruiken. Laat de pasta uitlekken.
  • 4 Verhit de Solo in een braadpan. Meng de stukjes kreeft gedurende 2 minuten met de schil en de sinaasappelpartjes. Voeg de pasta en de kruiden toe en laat nog 2 minuten doorkoken. Voeg zout en peper toe, giet het sinaasappelsap erover en laat nog 1 minuut koken.Verdeel de pasta met kreeft over voorverwarmde diepe borden en dien onmiddellijk op.

Farfalle met kreeft is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept