Zoek
pastakrullen met bloemkool en kipreepjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 g pastakrullen
600 g bloemkoolroosjes
260 g kipfilet
20 kl room 5%
gehakte verse koriander
zout/peper
sojasaus, olie
Bereiding
1
stoom of kook de bloemkool gaar
2
kook de pasta beetgaar en houdt warm
3
snij de kip in reepjes en bak in een pan in wat olie
4
breng op smaak met wat sojasaus en roer goed door
5
voeg pasta en bloemkool bij de kip
6
laat alles sudderen en giet er dan de room bij en voeg koriander toe (1kl)
7
kruid met P/Z
pastakrullen met bloemkool en kipreepjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sushi volcano surf'n turf
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept