lasagne met boerenkool en tomaat

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lekker met komkommerblokjes met geraspte wortel en limoenrasp.
  • 2 Kook de lasagne beetgaar in ruim kokend water en laat de vellen naast elkaar op keukendoeken uitlekken.
  • 3 Kook de tomaatblokjes samen met het vocht en de in plakjes gesneden bleekselderij in tot een niet te dikke saus.
  • 4 Breng de saus op smaak met peper en zout. Kook de boerenkool samen met de gehakte ui in een laagje water 15 minuten. Giet de groente af en breng op smaak met kerriepoeder, peper en zout.
  • 5 Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg een vel lasagne in een ovenvaste schaal en schep hier wat tomatensaus over. Verdeel hier boerenkool over en dek dit af met een velletje lasagne. Ga zo door tot alle ingredienten opgebruikt zijn. Eindig met de tomatensaus.
  • 6 Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de lasagneschotel in de voorverwarmde oven in circa 30 minuten gaar worden.

lasagne met boerenkool en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept