1 DOE DE GEDROOGDE PADDESTOELEN IN EEN KOM EN GIET ER HET WARME WATER OVER. LAAT ZE 20 MIN WEKEN. DOE ZE IN EEN ZEEF EN BEHOUD HET VOCHT PERS ZE GOED UIT. HAK DE PADDESTOELEN FIJN. (je kan ook verse paddestoelen gebruiken voor dit gerecht maar het smaakt dan minder door)
2 SMELT DE BOTER IN EEN MIDDELGROTE BAKPAN EN VOEG DE PADDESTOELEN, KNOFLOOK PETERSELIE EN LENTEAJUINTJES TOE;
3 BRENG OP SMAAK MET PEPER, ZOUT EN CAYENNEPEPER.
4 BAK DEZE 5 MIN OP EEN LAAG VUUR.
5 GIET DE WIJN EN BOUILLON ERBIJ EN LAAT NOG 5 MIN DOORKOKEN TOT HET VOCHT GROTENDEELS IS VERDAMPT.
6 KOOK DE PASTA EN VOEG IN HET KOOKWATER EERST OOK HET WEEKWATER VAN DE PADDESTOELEN TOE.
7 DOE DE KIPPEN REEPJES IN DE SAUS EN LAAT DEZE 5 MIN ZACHTJES KOKEN TOT ZE NET NIET GAAR ZIJN.
8 DOE ER LEPEL VOOR LEPEL DE MASCARPONE BIJ ONDER VOORTDUREND ROEREN.
9 (je mag eventueel wat meer mascarpone gebruiken dan aangegeven om de saus te dikken)1
0 MENG DE SAUS MET DE PASTA EN GARNEER MET DE VERSE BASILICUM.