1 SNIJ DE PRUSCHETTA PLAKJES IN 6 DELEN EN BAK ZE IN OLIJFOLIE LEKKER KROKANT. HAAL ZE UIT DE PAN EN LAAT DEZE UITLEKKEN OP KEUKENPAPIER.
2 HAK DE KNOFLOOK FIJN. HAK OOK DE SPAANSE CHILIPEPER FIJN (laat enkele pitjes erin voor een pittige toets de rest verwijder je).
3 HAK DE BLADPETERSELIE FIJN (ook de stelen dit geeft een zoetere smaak!)
4 KUIS DE VENUSSCHELPEN HEEL GRONDIG.
5 KOOK DE LINGUINI ZOALS AANGEGEVEN OP DE VERPAKKING.
6 NEEM EEN DIEPE GROTE PAN EN LAAT DE GEHAKTE KNOFLOOK EN FIJNGEHAKTE SPAANSE PEPER HIERIN FRUITEN.
7 VOEG DE WITTE WIJN TOE, DE BLADPETERSELIE EN DE VENUSSCHELPEN. KRUID MET PEPER. LAAT DE VENUSSCHELPEN OPEN KOMEN. VENUSSCHELPEN DIE GESLOTEN BLIJVEN HAAL JE ERUIT.
8 MENG DE LINGUINI MET DE VENUSSCHELPEN IN DE PAN EN GIET ER NOG FLINK WAT OLIJFOLIE OP EN KRUID EVENTUEEL MET NOG WAT PEPER OF ZOUT.
9 VOEG NU OOK DE PRUSCSHETTA EN ROER ALLES GOED DOOR ELKAAR.1
0 VERDEEL DE PASTA OVER 4 BORDEN EN WERK AF MET NOG WAT BLADPETERSELIE