Marokkaanse macaroni

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe een scheut gemengde olie in een ruime pan en bak het gehakt hier helemaal los en bruin. Hak het uitje fijn en voeg het hieraan toe.
  • 2 Snijd de wortel in 6 lange repen en hak ook deze fijn, voeg deze ook aan het gehakt mengsel toe en bak even goed mee.
  • 3 Voeg nu alle kruiden en de koriander toe.
  • 4 Goed roeren en voeg hier nu 1,5 Liter water toe, zet het vuur hoog tot het water begint te koken laat het zo nog 10 min op laag vuur met deksel koken.
  • 5 Voeg nu de macaroni toe en laat nog een 10 min koken, onder af en toe roeren.
  • 6 Als de macaroni gaar is doe je het gerecht direct in een ovenschaal, en sluit deze met aluminiumfolie.
  • 7 VOOR : Laat het gerecht zo minimaal 20 min staan voor je serveert, het neemt namelijk nog vocht op.
  • 8 NA : Schrik niet als het op soep lijkt het hoort zo als je het 20 min hebt laten staan is de macaroni bijna droog maar perfect klaar

Marokkaanse macaroni is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept