Zoek
Pasta bolognese met paprika, olijven en pesto
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram farfalle (vlinderpasta)
1 pot pastasaus Bolognese
1 eetlepel vloeibare Solo
1 rode ui
1 gele paprika
1 rode paprika
100 gram groene olijven
1 eetlepel pesto verde
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2
Pel en snipper de rode ui. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen.
3
Verwarm in een pan een beetje vloeibare solo en fruit hierin de ui.
4
Voeg vervolgens het gehakt toe, breng het op smaak met zout en peper en bak het gaar. Roerbak de paprikarepen 1 minuut mee.
5
Voeg nu de pastasaus en de olijven toe en laat de saus 8 à 10 minuten zachtjes sudderen.
6
Roer in de laatste minuut de pesto erdoor.
7
Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Pasta bolognese met paprika, olijven en pesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept