Zoek
Verse linguine met jus van boleten
4
205 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
450 g wilde paddestoelen
2 teentjes knoflook
2 eetlepels Solo
2.5 dl boletenjus (te koop in een speciaalzaak voor wild en gevogelte)
100 g zure room
peper en zout
450 g bloem
3 eieren
3 eierdooiers
3 eetlepels Bertolli extra vergine
3 eetlepels melk
Bereiding
1
Doe bloem, eieren, eierdooiers, olie, melk en een flinke snuif zout in de keukenrobot en laat kneden tot een taai deeg.
2
Laat het deeg enkele uren rusten en draai het dan in de gewenste vorm.
3
Reinig de bospaddestoelen en stoof ze in Solo, samen met de knoflook.
4
Voeg de boletenjus en de zure room toe en laat koken tot de saus lichtgebonden is.
5
Breng op smaak met zout en peper en hou de saus warm.
6
Kook de pasta al dente, giet af en meng er de saus onder.
7
Serveer onmiddellijk.
Verse linguine met jus van boleten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stoofpotje met boleten en worstjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met gebakken boleten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boleten Met Aardappelnoedels En Uien
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffelaardappeltje In Boterschuim Met Boleten(paddenstoel)
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept