Cannelloni met verse zalm, spinazie en zuring

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de stukjes zalm, haal de graten eruit en dep de vis droog. Spoel de spinazie en de zuring enkele malen in ruim water. Stoof de groenten kort in de Solo en voeg het blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano toe. Haal de spinazie en zuring uit de pan. Voeg de room toe aan het kookvocht, laat even doorkoken en voeg de helft van de kaas toe. Breng op smaak met zout en peper. Leg op elk vel pasta een plak zalm en verdeel de spinazie en zuring over de stukjes zalm. Rol op en schik in een ovenschotel. Overgiet alles met de saus en bestrooi met de resterende kaas. Zet een halfuurtje in een oven van 180°C en dien warm op.

Cannelloni met verse zalm, spinazie en zuring is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuringsoep
35 min
Bekijk recept
Carpaccio van bieten en radijs
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met verse zuringsaus en gestoomde aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept