1 Pers het citroensap in een schotel en voeg er de olijfolie, de in schijfjes gesneden knoflookteentjes en de pilipili en komijn aan toe.
2 Snij de kipfilets in blokjes, voeg ze toe aan de schotel en meng goed. Dek af en laat 12 uur marineren in de koelkast.
3 Laat de kipblokjes uitlekken en haal er alle lookschijfjes uit.
4 Was de kerstomaten en snij de verse lente-uitjes in stukken van ongeveer 3 cm.
5 Maak de brochettes: wissel de kipblokjes af met de lente-uitjes en de kerstomaten. Smeer de brochettes in met Solo Vloeibaar en grill ze gedurende 10 minuten op een matig vuurtje.
6 Werk af met peper en zout.
7 Serveer met tagliatelle (250 g) en krokante groenten (200 g peulerwten en 200 g wortels).
8
Brochette van kip met kerstomaatjes is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip