Spirelli met spinazie en gehakt

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter smelten in een braadpan. Snij de ajuin fijn en fruit hem in de braadpan. Daarna doe je het gehakt in de braadpan. Bak het gehakt goed aan. Kook ondertussen de spirelli al dente. Voeg de spinazie met room toe en zet op een zachter vuurtje. Als de spinazie ontdooid is, voeg je het tuinkruidenblokje en kerriepoeder toe en laat nog even op een zacht vuurtje staan tot het blokje is opgelost. Voeg daarna de room toe en laat inkoken. Ook heel lekker met champignons erbij.

Spirelli met spinazie en gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Courgettegratin met bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme salade van pasta met gebraden kip en nectarines
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spirelli met groene asperges, kerstomaten en tijgergarnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept