Canneloni met garnalen en vis

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Houd per persoon 1 visfilet apart
  • 2 Hak de gepelde garnalen grof.
  • 3 Mix de vis samen met het eiwit, de room, wat peper en zout, dragon en de zongedroogde tomaten glad.
  • 4 Meng met de garnalen en laat het geheel (= de vulling) even rusten in de koelkast.
  • 5 Snijd fijne preistroken (groen gedeelte)en blancheer ze kort.
  • 6 Kook de lasagne bijna al dente en laat op een keukenhanddoek uitlekken.
  • 7 Leg op ieder een beetje vulling en rol op.
  • 8 Bind de cannelonirolletjes dicht met de geblancheerde preislierten.
  • 9 Stoom de rolletjes in een bodempje kokend water.1
  • 0 Vouw de achtergehouden visfilets dubbel en kruid ze met peper en zout; bak ze kort voor het opdienen in wat hete Solo.1
  • 1 Snijd de worteltjes, de boontjes en de venkel in julienne en stoof ze kort aan in Solo.1
  • 2 Pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes.1
  • 3 Snipper de sjalotten fijn en laat ze met de witte wijn even opkoken.1
  • 4 Voeg de visfumet en de light room toe.1
  • 5 Laat inkoken tot sausdikte.1
  • 6 Giet voor het dresseren de saus in de blender en mix de saus, samen met een klontje Solo, tot een schuimig geheel.1
  • 7

Canneloni met garnalen en vis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept