- Giet kokend water over de gedroogde tomaten en laat ze 10 minuten weken."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Hak de knoflook fijn en snij de verse tomaten in stukjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snij in heel dunne reepjes."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Giet de geweekte tomaten af en snij ze in kleine stukjes."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Breng een pan met licht gezouten water aan de kook en kook de spaghetti beetgaar."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Verhit intussen de olie in een pan en fruit de knoflook, de gedroogde en de verse tomaten en de Spaanse peper."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Was de rucola en snij fijn. Voeg de rucola toe aan de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Verdeel de ricotta over de saus, verwarm kort en verdeel ten slotte over de borden. Serveer met de spaghetti."},{"@type":"HowToStep","text":"8. (Flair)"}],"recipeYield":"4 "}