Tagliatelle met gestoomde zalmfilet

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar.
  • 2 Stoom de zalm boven water met citroensap.
  • 3 Was de courgette en snij deze in blokjes.
  • 4 Verhit de Solo Vloeibaar in de pan.
  • 5 Bak de courgette in de pan op een zacht vuurtje.
  • 6 Voeg de room toe zodra de courgetteblokjes zacht worden.
  • 7 Voeg een beetje dille toe.
  • 8 Kruid verder af met peper en zout.
  • 9 Laat dit geheel nog een 10-tal minuten op het vuur staan.1
  • 0 Serveer de tagliatelle op een bord.1
  • 1 Haal de pan met de courgettesaus van het vuur en roer er vlak voor het opdienen de blokjes kaas door. Giet dit over de tagliatelle.1
  • 2 Verdeel de zalmfilet over de borden. Leg de stukken in zijn geheel boven de tagliatelle met courgettesaus.1
  • 3 Werk af met een plukje peterselie bovenaan en een draai van de pepermolen.

Tagliatelle met gestoomde zalmfilet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept