Penne met gebakken boschampignons

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
  • 2 Kook de pasta beetgaar.
  • 3 Kruid met peper en zout.
  • 4 Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.
  • 5 Voor een originele afwerking kun je de penne opdienen in een parmezaankoekje.
  • 6 Voor de parmezaankoekjes:
  • 7 Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan en bedek de bodem met Parmezaanse kaas. Bak de kaas tot alles goed gebonden is.
  • 8 Haal het parmezaankoekje uit de pan en leg het over een soepkommetje zodat je een kommetje van kaas krijgt.
  • 9 Schenk de penne met de champignons in het parmezaankoekje.

Penne met gebakken boschampignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept