- snij de olijven in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- als je diepvriesvlees gebruikt, laat het ontdooien"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- roerbak de gyros in de wok zonder vetstof op een matig vuur gedurende 15 à 20 min"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- breng ondertussen 2 L water aan de kook met de 2 bouillonketeltjes"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- doe er de risone in en laat 11 à 13 min koken, giet af"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bereid intussen ook de groenten: verhit de olijfolie in een kookpot, doe er de diepgevroren groentemix in, stoof al roerend, zet het vuur lager en laat 5 à 8 min sudderen"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- meng de risone door de gestoofde groenten, voeg de olijfschijfjes toe en kruid met paprikapoeder, peper en zout"}],"recipeYield":"4 "}