penne all'arrabbiata

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe alle olie en knoflook in een grote koekepan tot knoflook begint te "sissen". Voeg dan de reepjes (fijn gesneden) spek toe en bak ze mooi bruin. Voeg de tomaten, chilipeper en een beetje zout toe. Laat alles pruttelen op een laag vuurtje zo'n 30 à 40 minuten.
  • 2 Ondertussen de penne koken maar wel in een grote kookpot en voeg een beetje zout toe. De penne al dente koken.Wanneer de penne klaar is zet je de saus weer op een hoger vuurtje en voeg je de basilicum (in kleine stukjes gesneden) toe. Meng de penne in de koekepan door de saus. Voeg nog een beetje olie toe en meng de geraspte kaas er doorheen!Indien nodig voeg je nog wat chilipeper en zout toe.Om te smullen met een lekker wit wijntje!

penne all'arrabbiata is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mozzarellatosti
20 min
Bekijk recept
Bruschette
30 min Snack
Bekijk recept
Pittige gehaktballetjes met couscous
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept